Gagna och GF Uppsalaflickorna tecknar samarbetsavtal

uppsalaflickorna

Gagna och GF Uppsalaflickorna med över 3 000 aktiva medlemmar har i veckan tecknat ett samarbetsavtal.

Sportchef Christina Almskoug ser en stor potential för Uppsalaflickorna. Att sponsorer och medlemmar inser vilka möjligheter det kan ge föreningen om många väljer att göra sina inköp via Gagna.

-”Tänk på möjligheterna för Uppsalaflickorna om alla våra medlemmar och deras familjer skulle bestämma sig för att gagna vårt samarbete. Det bästa är att det inte kostar medlemmarna något extra. De behöver bara välja var de gör sitt inköp av sin mobiltelefoni, d.v.s. i Totalcoms butik På Stålgatan 8 och uppge föreningen som de vill Gagna. Vi skulle då kunna utveckla Uppsalaflickornas verksamhet ännu mer!

Patrik Johansson som är en av grundarna till Gagna och tidigare suttit i Uppsalaflickornas styrelse säger att det är med stor stolthet som vi har valt att starta detta samarbete med just Uppsalaflickorna. Uppsalaflickorna ligger mig extra varmt om hjärtat. Min dotter har tidigare tränat och tävlat i AG och är just nu aktiv i Elittruppen. Gagnas VD och medgrundare tillägger att potentialen i en så stor förening är enorm. Jag ser verkligen fram emot att få göra skillnad och gagna Uppsalaflickornas fina verksamhet.

Gagna kommer att medverka vid flertalet evenemang som Uppsalaflickorna arrangerar så att medlemmar och gymnastikvänner skall kunna registrera sig som gagnare av Uppsalaflickorna.

Registrera dig även du som en gagnare av Uppsalaflickorna utan några förpliktelser.

För mer info kontakta:

GF Uppsalaflickorna:

Christina Almskoug 018-210325 christina.almskoug@gfuppsalaflickorna.se

Gagnar Alla Föreningar AB:

Jeanette Grönlund 070-5303000 jeanette@gagna.se

 

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

| PUL | COOKIES |
 

©2019 Gagnar Alla Föreningar AB | Selected pictures by freepik

Log in with your credentials

Forgot your details?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng