Gagna Privat

logga-totalcom

Vill du ha hjälp i butik, kom in till vår
duktiga samarbetspartner Totalcom i Uppsala
så hjälper de dig! Du hittar dem här

no%cc%88jdast-kunder

Privatpersoner

Bli en Gagnare du också!

Nu kan du stödja din föreningen, ditt lag eller en organisation som du brinner för.

Vi på Gagna har tagit fram en lösning där du som privatperson enkelt kan bidra med nya intäkter utan att det behöver kosta dig en krona extra.

Så enkelt och alla kan vara med och bidra; du, din granne, din mormor, din mamma, din son, ja faktiskt alla som har ett mobilabonnemang eller mobiltelefon oavsett var de bor i Sverige.

Så här går det till:
Nästa gång du bestämmer dig för att köpa ny mobiltelefon,skaffa ett nytt abonnemang eller kanske bara förlänga det så hör du av dig till oss så hjälper vi dig med ditt inköp. Oavsett om du är bunden hos en operatör så kan du redan nu sända in dina kontaktuppgifter till Gagna. Vi kontaktar vi dig sedan i god tid innan din bindningstid löper ut och då kan även du bli en gagnare!

Anmäl ditt intresse här eller besök vår samarbetspartner Totalcom i deras butik i Uppsala och uppge vilken förening du vill gagna, så hjälper de dig.

Du betalar inga extra kostnader eller behöver välja någon specifik operatör utan du står dig fritt att välja. Är du osäker så hjälper vi dig såklart!

Kom ihåg, för varje inköp som görs via Gagna så går det pengar till den förening som du själv väljer att stödja.

Sprid budskapet, alla kan bli en gagnare och stödja sin förening eller organisation. Ju fler ni är desto mer pengar samlar ni ihop till just er förening!

| PUL | COOKIES |
 

©2019 Gagnar Alla Föreningar AB | Selected pictures by freepik

Log in with your credentials

Forgot your details?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng