Gagna startar i Uppsala – en växande stad med många idrottsutövare!

Patrik Johansson och Jeanette Grönlund

Äntligen har vi startat vårt nya bolag Gagna! Efter många års ruvande på hur vi som telekomdinosaurier ska kunna bidra till föreningslivet är vi i mål.

Vår ambition med Gagna är att kunna skapa löpande intäkter till föreningslivet utan att föreningen och dess medlemmar ska behöva sälja något. Gagnas affärsidé bygger på att företag och privatpersoners vardagliga behov ska generera intäkter till sin förening. I vårt fall föll valet enkelt på att börja med Telekom, en bransch som vi verkat i nästan 50 år tillsammans. Jeanette på operatörssidan på Telia och Halebop och Patrik på återförsäljarsidan i bl.a. följande bolag: Geab, Adapt, Totaltelefoni och nu Totalcom.

Nu är det dags för oss att ge något tillbaka och vårt kapitel börjar här tillsammans med er. Sen är det bara vi tillsammans som avgör hur mycket positivt vi kan åstadkomma.

Vi är övertygade och hoppas att ni skall känna vår entusiasm att gagna och göra skillnad, prova själv så får du se!

 

Modellen är enkel: köp din mobiltelefon och/eller abonnemang via Gagnas lokala partner Totalcom. Uppge vilken förening du vill gagna så går det 100kr/telefon och 100kr/abonnemang till din favoritförening. Inget finstilt, inga krav utan du köper det du ändå skulle köpt men via Gagna och självklart till ett schysst pris!

Registrera dig som en gagnare så håller vi reda på när just du kan förnya ditt abonnemang. Du väljer om du vill behålla din operatör eller om du vill byta.

För oss på Gagna så är det lokal närvaro med hög service som är ledordet. Vi kommer inte konkurrera med telefonsäljare eller nätbutiker som skickar något till närmaste paketombud. Vi finns och kommer alltid finnas lokalt!

 

Så bli en gagnare och gagna det lokala föreningslivet!

 

Gagnas stolta grundare

 

Jeanette Grönlund och Patrik Johansson

 

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

| PUL | COOKIES |
 

©2019 Gagnar Alla Föreningar AB | Selected pictures by freepik

Log in with your credentials

Forgot your details?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng