Gagna har lokal förankring – Totalcom

logga-totalcom

I linje med Gagnas vision att alltid finnas lokalt när vi växer nationellt har Gagna har valt att inleda samarbeta med Totalcom i sin etablering i Uppsala. Detta för att garantera riktigt bra service till alla företag och privatpersoner som väljer att gagna sin förening.

Vi tror på att skapa samarbeten med seriösa och duktiga entreprenörer på de orter vi väljer att bygga upp vår verksamhet och som kan garantera att föreningarna som vi sluter samarbeten med och deras gagnare kan vända sig för att få personlig hjälp i en butik.

Lokal närvaro där man kan få hjälp tror vi att många människor uppskattar precis som vi.

Totalcom är en telekomåterförsäljare som funnits i många år och dessutom vunnit priser för sin goda service och nöjda kunder. Nytt för Totalcom är att de tidigare mest arbetat med företagskunder men nu valt att  även hjälpa privatkunder och med samma entusiasm som Gagna; viljan till att bidra till idrotten!

Besök gärna Totalcoms butik som ni hittar här.

Uppge bara att ni vill Gagna och den förening som detta avser så hjälper de er såväl företagare som privatpersoner.

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

| PUL | COOKIES |
 

©2019 Gagnar Alla Föreningar AB | Selected pictures by freepik

Log in with your credentials

Forgot your details?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng