Gagna inleder samarbete med Hagunda

Gagna hälsar Hagunda IF varmt välkomna till ett nytt och givande samarbete med oss på Gagna. Att Hagunda var en önskepartner har sin naturliga förklaring i att en av grundarna, Patrik Johansson själv varit aktiv i föreningen. Först inom fotboll men även innebandy och friidrott.

Sportchefen för innebandyn Nikola Marincic  har varit en starkt drivande kraft till att få igång samarbetet då han precis som vi på Gagna ser vilken enorm potential det finns för Hagunda att skapa nya intäkter.

Gagna strävar efter enkelheten att man ska kunna köpa en valfri telefon och/eller abonnemang lokalt och få personlig service i en butik. Vi kontaktar dig när ditt nuvarande abonnemang löper ut eller så kontaktar du oss när ditt behov uppstår. Inga krav utan du registrerar bara ditt intresse för att Gagna här och du väljer självklart själv om de erbjudanden du får är intressanta.

Den lokala närvaron är Gagnas signum sen en att det inte kostar något extra att köpa sin telefon via Gagna är självklart. Gagnas affärsidé är volym och volymen ger möjlighet att dela med oss till föreningslivet. När volym ökar så kommer även pengarna till föreningarna att öka. Gagna kommer framöver att erbjuda fler möjligheter att Gagna er förening. Alltid med lokal förankring och alltid utan extra kostnader!

Precis som GF Uppsalaflickorna så nämner Nikola att det känns extra bra att både medlemmar, supportrar och sponsorer aktivt kan välja att bidra utan att det kostar dem något extra då alla har och behöver en telefon.

Gagna kommer att finnas på plats vid olika Hagunda evenemang.

Totalcom är vår lokala samarbetspartner i Uppsala och de hjälper dig såväl som företagare och som privatperson. Butiken finns på Stålgatan 8 i Uppsala. Uppge att ni vill Gagna Hagunda när du gör ditt inköp eller registrera dig så kontaktar vi dig i god tid innan din bindningstid löper ut.

Gagna bidrar med 100:-/telefon och 100:-/24-månaders abonnemang som du tecknar eller förlänger!

 

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

| PUL | COOKIES |
 

©2019 Gagnar Alla Föreningar AB | Selected pictures by freepik

Log in with your credentials

Forgot your details?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng